Wednesday, June 16, 2010

LIKE FATHER LIKE DAUGHTER


Hari ni nk join contest yg di anjurkan Aleeya..contest Like Father Like Daughter..
Contest ini bermula I June 2010 dan berakhir pada 18 Jun 2010..
Masih ada masa 2 hari lg..jom reramai memeriahkan contest ini..Utk keterangan lanjut sila klik pada Banner di atas yer..

Gambar yg dipertaruhkan..

Nama Anak : Nur Qistina Olivia
Umur : 1thn 5 Bln
Tarikh Lahir : 08.01.2009
Kedudukan dlm keluarga : Anak sulung
Email : lily_osman@yahoo.com

Sgt suke ngan gmbr di atas..Qis benar2 hepi..gelak kemain lg bermain ngan daddy dia..time ni daddy geletek dia..tu yg dia kegelian tu..kegelian dlm kehepian..hehehe..bercerita ttg persamaan kedua beranak ni..kedua2nyer klu tido mmg x nk guna selimut..pantang yew..biar bagaimana sejuk sekali pon..terutamanyer Qis nih..badan kemain kecik lg..tp kuat berpeluh..kkdng tido mlm sampaikan 2 buah kipas kitorg pasang..klu x mmg x tido nyenyaklah..asyik2 terjaga..bdn berpeluh..klu dia dh nyenyak tido..lily selimutkan dia semula..dia sedar jer..terus tolak selimut tu dgn kaki dia..mmg sgt x suka bdn dia diselimutkan..begitu gak lah ngan daddy dia tu..dh lah tido mlm x guna baju..nk bg selimut pon x nk..aiissshh..betul2 lah ikut ayah dia..kedua-duanyer pon badan bukan nyer besar..tp kuat berpeluh..hehehe.. :D



"Wish Me Luck..!"

3 comments:

Aleeya said...

tq join contest ni...

mmg kiyut qis teserlah hepi nye...sedapnye nama anak...:))

hehehe qis sama anak ai ler..damia tu pun tak ske selimut kdg bila selimutkan tu ngamok tolak2 hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...
This comment has been removed by the author.
@#$% MummyQis %$#@ said...

Thx Aleeya.. ;)