Tuesday, June 15, 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish


Hari ni nk join Contest yg dianjur kan oleh Anje a.k.a MamaAqish... Contest Go Go Green Cutest Baby contest...Contest ini telah di lanjutkan sehingga 30 jun 2010..
Untuk keterangan Lanjut..sila klik pada Banner di atas yer..

Gambar yg di pertaruhkan..

Nama : Nur Qistina Olivia
Umur : 1 Tahun 5 Bln
Tarikh Lahir : 08.01.2009
(gambar Ni x edit yer Anje..Qis bergmbr ni bersandar kat dinding...Nampak mcm wallpaper plak..hiks..:D )

Lily start mengenali Anje ni menerusi contest yg di anjurkan oleh Anje pada tahun lalu..dari situ lah lily menjd Follower..dan selalu menerjah blog beliau wlupon kekdng menjd silent reader jer...koz Anje pon selalu gak terjah blog kita..Byk info yg dipaparkan dlm blog Anje ni..antaranyer berkaitan artis ,tutorial, Nuffnang & mcm2 lagi lah..& apa yg pasti Anje nih blh lah di katakan blogger yg tegar koz blog beliau selalu update..kekdng smpi x terkejar Lily nk membaca nyer..hiks.. :D

Hadiah untuk contest ini akan ditaja oleh Manjaku Sayang Collection..so tunggu apa lg kenkwn..jom sama2 memeriahkan contest ni..!!

"Wish Me Luck..!!"


1 comments:

mamalieyna said...

cutenyer...good luck qis!