Saturday, January 16, 2010

"Your Best Vacation Moment Contest"



Contest ini adalah anjuran Lilyazliyana a.k.a MamaZara… Contest ini akan berlangsung sehingga 25.01.2010… Masih ada masa lagi kepada sesiapa yg ingin menyertai contest ini…

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai contest ini sila terjah LINK ini…

Kat bwh ni lah gambar2 percutian ktorg…x byk pun just pic Qis ngan Daddynyer jer… :)



Berlatar belakangkan sawah padi…


Vacation ktorg ni adalah kat kg my MIL jer…DALAT SIBU SRWK…from the Town to the village it took two hours journey by boat…Wlu x sejauh mana pon percutian ktorg nie tetapi ia amat bermakna buat kami becoz it was the 1st time bawa Qis bercuti di kg neneknyer ..mmg amat menyeronokkan bercuti di kg sebab suasana kg yg amat mendamaikan…banyak pengalaman yg Qis dapat di sana…diantaranya menaiki boat…Becoz pengangkutan utama di kg nenek Qis ni adalah bot…so klu nk pergi kerumah jiran2 @ ke rumah makcik Qis pon ktorg hanya menggunakan perahu/bot jer…satu pengalaman yg mungkin jarang dilalui oleh kanak2 sebaya Qis… :)

Kat bawah nie just pic selingan jer…pengalaman yg sgt berharga & akan menjadi kenangan Qis bila besar nnt… :)

*

*

*

*

*

*

*

disebabkan di kg x de besen…terpaksalah Qis mandi dalam

“Baldi” beso ini…Tp Qis amat suke...smpi x nk kuar dr baldi tu... :)




3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Thanx lily for the entry..=D..nway, mcm tk pernah tgk pon sblm ni gmbar Qis mandi dlm baldi besar tuh..very the chomelest!! hehehehe..

@#$% MummyQis %$#@ said...

TQ dh review...

pic tu mmg xder publish di mana2..hikhik..P&C... ;P ...yer Qis suke sgt mandi dlm 'baldi' beso tu...smpikan lily bawa kuar melalak x mau...tgk tu happy jer muko die... hehehe..

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH